HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2010.08.28. 16:17 Myzus

Tudod e az almaecetről?...

 

Az almaecet tisztítja a szervezetet és törődik az egészséggel

 

Ismert, hogy az alma igen értékes táplálék, amelyet a szakirodalom az ideális táplálékok közé sorol. Az alma „bioenergia" bombának számít, mert olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a: vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, valamint jelentős ballaszt anyagok.

A természetes és értékes almaecet hazai termesztésű almából készült, aroma, színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül. Ezek a Dr. Förster Almaecet kapszulák jellegzetességei. Terápiás és védő tulajdonságai miatt az almaecet sikeresen alkalmazható számos egészségügyi problémánál. Pektint tartalmaz, amely csökkenti a vér koleszterinszínjét, valamint tartalmaz 19 -féle ásványi anyagot nátriummal, káliummal, magnéziummal, foszforral, kalciummal és vassal együtt. Az almaecet 93 -féle hasznos anyagot tartalmaz. Az emberek többségének a súlyfelesleg a testi problémák mellett lelki tüneteket is okoz.

Az ALMAECET javallott az EGÉSZSÉGES FOGYÁSHOZ. Az almaecet biztosítja a természetes karcsúságot. Az almaecet kapszulák hosszan tartó szedésével a túlsúlyos egyének könnyebben veszítik el az elraktározott zsírrétegeiket. Az almaecet megnyitja a zsírsejteket, átadva a zsírt a vérnek, amivel serkenti a zsírréteg csökkenését, eltávolítását, illetve energiává alakítását.

Az almaecet sikeresen bontja le a zsírokat már a belekben, a telítettség érzetét keltve. Rendezi a bélflórát, mert savtartalmával sikeresen megöli a káros baktériumokat - fiziológiailag tisztítva a beleket. Emellett serkenti az emésztést, a zsiradék kisebb mennyisége megemésztődik, a maradék pedig sikeresen távozik.

Az almaecet az említett ballaszt anyagokkal különösen fontos a cukorbetegeknél, mert kihat a vér cukorszintjének stabilizálására: az anyagcsere erőteljesebb, így a bevitt kalóriák gyorsabban elégnek, a mérgek és a lerakódások gyorsabban kiválasztódnak a sejtekből. Méregtelenítő hatása folyamatosan jelen van. Mivel serkenti a pH- savakat, amelyekben nem szaporodhatnak a mikroorganizmusok, biztos őre a szájüreg nyálkahártyájának.

Az almaecet kapszulák a vékonybélben szívódnak fel, így a Dr. Förster terméknek a hatása hatékonyabb. 1 db kapszula 1,2 - 1,5 dl folyékony almaecetnek felel meg. Az almaecet kapszulák sikeresen hatnak: ízületi gyulladás, fejfájás, torokfájás, álmatlanság, értágulás, magas vérnyomás, a vér méregtelenítése esetében, serkentik a húgyvezeték működését és gátolják a fertőzéseket. Ismert amerikai orvos Dr.D.C. Jarvis, a ,,A DOCTORS GUIDE TO GOOD HEALTH" című könyvében ajánlja, mint kipróbált szert a masztitisz (az emlő gyulladása szoptatás idején), fájdalmas csuklók kezelésének kiegészítéseként, valamint az egészséges terhesség elősegítésére és az újszülötteknek, bőrbetegségeknél, égési sebeknél. Sokat írtak a káros (patogén) baktériumokról, valamint a bázis környezetről, amelyben ezek a legjobban fejlődnek.

Az almaecet segítségével, megváltoztatva a lúgos környezetet savasra, mindig kiváló a hatása számos betegség gyógyításában és megelőzésében. Az idézett szakember kutatásának eredményeként megállapította, hogy a mikroorganizmusoknak és a patogén változások megjelenésének nincs esélye az almaecet által generált savas környezetben.

~¤~

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr792254529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása