HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2009.09.23. 08:20 Myzus

Tudod e...

 

...hogy 2004. szeptember 23.-án mutatták be a magyar mozik az Apja lánya című
filmet? Színes magyarul beszélő amerikai vígjáték.

Apja lánya

"Az ellenállhatatlan Ollie Trinke sikeres újságíró. Pályája rakétaként ível felfelé a zene világában, és úgy tűnik, mindene megvan. New York fényűzésében él, sztárokkal reggelizik, s csupán Will Smith-szel kerül kisebb, mulatságos konfliktusba. Ollie és felesége, Gertrude boldogan élnek, gyermekáldásnak néznek elébe, ám ez a tökéletes élet váratlan fordulatot vesz. Ollie hirtelen egyedül marad újszülött gyermekével, a kis Gertie-vel, egy olyan szerepben, amelyre nincs felkészülve. Az apaságot és a karriert képtelen összeegyeztetni: Ollie-t kipenderítik állásából. Vonakodva bár, de nincs más választása: visszaköltözik apjához a nyugis New Jersey-be, abba az elővárosi otthonba, ahol maga is felnőtt. Ez élete mélypontja, ő legalábbis így érzi. De lánya, Gertie számára Jersey maga a Paradicsom."

-*-

Idézet a filmből:

"Felejtsd el, aki voltál, és fogadd el, aki vagy!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr41401124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása