HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2009.09.26. 12:36 Myzus

Tudod e...

 

...hogy az agglegények átlagosan tíz évvel rövidebb ideig élnek, mint a nős férfiak.

-*-*-*-*-*-*-

Híres agglegények

George Clooney

Kihagyhatatlan a listáról. Megrögzött agglegény az egykori Ross doki, igaz egyszer már megházasodott. Talia Balsam színésznő három évig volt a felesége. Amikor kijelentette, hogy többé nem nősül meg, Nicole Kidman és Michelle Pfeiffer tízezer dollárban fogadott vele, hogy még negyvenéves kora előtt apa és férj lesz. Vesztettek. Mert bár idén még az esküvő is felmerült közte és Sarah Larson között, időben lefújta a nászt.

 

-*-

Owen Wilson

A negyvenes Owen Wilson is ragaszkodik a függetlenségéhez: legutóbb Kate Hudsonnal szakított. Pedig barátaik és a rajongók egyaránt álompárnak tartották őket. Owen már a középiskolában nagy balhés volt, és rengeteget csajozott. Érettségi előtt el is tanácsolták a suliból. És bár az elmúlt egy éve Kate Hudson iránti (felesleges) rajongásáról szólt, a sztár ismét kezd magára találni.

 

-*-

Colin Farrell

A Fülke sztárjának sem szokása a leánykérés, igaz, ő még csak harminkét éves. Az ír színész közismert féktelen tivornyáiról és szexmániájáról, könnyen lángra lobban, és sikerrel csábít el híres és gyönyörű nőket. Trófeái között van Britney Spears, Naomi Campbell és Demi Moore is, de kapcsolatai sosem voltak tartósak.

 

 

-*-

Matthew McConaughey

A világ legszebb felsőteste címet elnyerő Matthew McConaughey ki is jelentette: túlságosan szereti az agglegényéletet ahhoz, hogy megállapodjon egy nő mellett. „Matthew akkor a legboldogabb, amikor egyedül lehet – mesélte egyik barátja. – Szeret mindenben száz százalékot nyújtani: az edzésben és a munkában is.” Hiába a barátnő, a féléves csecsemő, árad belőle az erotika. Mintha állandóan akcióra kész lenne, és mintha még mindig agglegény lenne...

 

-*-

Matthew Perry

A Jóbarátok sorozat Chandlerének fejében állítólag már felmerült egyszer a házasság gondolata, amikor Piper Perabóval a szokottnál hosszabb ideig járt együtt, ám aztán gyorsan „magához tért”. Ahogy régebben Brooke Shields, Julia Roberts, Salma Hayek, Yasmine Bleeth meghódítása után is.

 

 

-*-

Jason Statham

Egyszerűen döglesztő. Az 1988-as szöuli olimpián tagja volt a brit toronyugró csapatnak, később modellkedett, ám a Blöff-ben való szereplésével a színészet szerelmese lett. Agglegénységét Kelly Brook színésznőnek köszönheti, aki 2004 augusztusában, hét év együttélés után hagyta el Billy Zane-ért. A szakítást követően kiderült, a kemény külső csak álca: a színészt sokkolták az események, összetört a szíve, a csalódáson azóta sem tudott igazán túljutni, új s újabb barátnők tűnnek fel az oldalán.

-*-

Julian McMachon

A Bűbájos boszorkák és a Kés alatt című sorozatok rendkívül jóképű szereplője tudja magáról, hogy mennyit ér. A színész harminchat évesen is nők tömkelegét bolondítja meg elragadó külsejével. McMahon első felesége Danii Minogue énekesnő volt, második neje Brooke Burns színésznő volt, akitől született egy gyermeke. Ám, talán mert hajtja a vére, választja újra s újra inkább az agglegények léha életét.

 

-*-

Robbie Williams

Hírességek sora ölelte már és ő hírességek sorát ölelte már. A Take That fiúbandából sztárrá vált énekes nem tud megülni a fenekén, többnyire nagy szerelmek és nagy szakítások tarkítják életét. És bár a média azt terjeszti róla, hogy szívtelenül válogat a jelentkező szebbnél szebb nők között, az igazság az, hogy Williams ennél jóval érzékenyebb. Inkább vállalja az agglegényéletet, mintsem igazán mély fájdalmat okozzon.

 

-*-

Jude Law

Metsző arcél, jéghideg tekintet. Nézed és a fejedben sípol a vészjelző: perverz! Perverz! Perverz! Jude Law időről-időre visszatér ex-szerelméhez és ex-nejéhez, Sadie Frosthoz, akit időről-időre nyilvánosan vagy titokban, de megcsal. Igazi agglegény ő, aki megpróbál kitörni a rámért apa és férj élethelyzetéből

 

 

-*-

Al Pacino

Már fiatalon eltökélte: sosem házasodik meg. Egész életében haragudott az apjára, aki elhagyta a családját, és mindenáron el akarta kerülni, hogy a nyomdokaiba lépjen. Tudta magáról, hogy hűtlen természet, ezért aztán minden kapcsolata elején tisztázta, mire számíthatnak a barátnői. Gyermekei azért születtek: egy lánya 1989-ben Jan Tarranttól, és ikrei Beverly D’Angelótól 2001-ben. Elvenni azonban nem volt hajlandó őket sem. „Inkább maradok sokgyermekes agglegény, semmint hogy betarthatatlan ígéretet tegyek” – mondogatja.

-*-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr471408398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása