HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2009.10.19. 12:44 Myzus

Tudod e a kézelemzésről?...

 

    Tudod, hogy melyik az a testrészed, ami a legtöbbet árulja el rólad? A kezed. A körmeid, az ujjaid hossza, a tenyered formája és a dombok mind sok-sok információt hordoznak a jellemedről, egészségi és lelkiállapotodról. Használhatod karrier-tanácsadóként vagy betegség-előrejelzőként.

    Vannak olyan dolgok, amiknek érdemes figyelmet szentelnünk és nem kell feltétlenül szakértőhöz mennünk, hogy megfejthessük a jelentésüket. Ha például sötét elváltozásokat találunk a gyűrűsujj és a tenyértő közötti rész bármelyik területén, az máj-, vese- vagy epeproblémákra utal. A körmön lévő apró fehér pöttyök stresszes életmódról és a velejáró vitaminhiányról tanúskodnak. Az izzadós, nyirkos tapintású kéz gazdája vese- és keringési problémáktól, míg a túl száraz tenyerű gyulladásoktól tarthat.

    „Az idegvégződések, akupunktúrás pontok nyomkodásával akárcsak a talpon, a tenyéren mi magunk is serkenthetjük vitalitásunkat, ha a tenyér közepe alatt egy hüvelykkel fekvő területet nyomkodjuk meg naponta többször. Itt található ugyanis a központi idegrendszer végződése. A másik fontos terület a hüvelykujj töve, a Vénusz- domb. Ez a rész felel az endorfin- és a szerotonintermelésért, amik az agyalapi miriggyel vannak kapcsolatban."

Árulkodó kézmozdulatok

Napjában százával teszünk öntudatlan mozdulatokat a kezünkkel, és ez bizony rengeteget árul el a személyiségünkről, pillanatnyi lelkiállapotunkról.

Amikor az ujjunk legfelső percét dörzsölgetjük, akkor megfontoljuk a mondanivalónkat.

Ha a hüvelykujj csúcsát masszírozzuk, azon tűnődünk, hogy van-e elegendő akaraterőnk és elszántságunk kimondani a véleményünket.

Ha beszélgetés közben a középső- és a gyűrűsujj szorosan egymáshoz simul, az illető megértésre és biztonságra vágyik. Vélhetőleg feszültségteli időszakot él át, és segítségre van szüksége.

-*-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr181460179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása