HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2010.04.03. 13:01 Myzus

Tudod e az órákról?...

Tudod e hogyan kell elhelyezni az órákat?... 

Hogyan segít az órák tudatos elhelyezése?

Amikor az ember harmóniában van a természettel ösztönösen tudja, hogy melyik napszakban „mit kell tennie”. Azaz nem csinál az éjszakából nappalt stb. Tehát az idejét egyfajta rend jellemzi, ami mindig iránytű számára. Életében jelen van a folyamatos változás, megújulás, a kemény munka, az erőfeszítések, a számvetés, megnyugvás és a pihenés is. Amibe belekezd, azt be is fejezi, mert ez az élet rendje.

Tippek az óra elhelyezéséhez:

Nézzük az égtájak energiáit figyelembe véve, hogyan serkenthető ez a természetes körforgás a magyar térrendezés elvei szerint.

Keleti helyiségben lévő ill. keleti falra helyezett óra:

Erősíti a változást, tegyük ide az órát, ha szeretnénk megújulni. Lendületet ad, kissé gyorsabbnak érezhetjük az idő múlását a hatására. Segíti az átalakulást, az új dolgok beindulását.

Déli helyiségekben lévő ill. déli falra helyezett óra:

A kibontakozásban segít. Aktivizálja az energiákat, pörgeti az időt. Ha úgy érezzük, hogy gyorsítanunk kell, akkor tegyük délre az órát.

Nyugati helyiségekbe helyezett ill. a nyugati falra akasztott óra:

Segít az összegzésben, a lezárásban. Azoknak, akiknek nehezére esik a dolgaikat lezárni, befejezni mindenképpen javasolt egy pontos óra a nyugati részen.

Északi helyiségekben lévő ill. az északi falra akasztott óra:

Ha pihenésre, visszavonulásra vágyunk, tegyük az órát északra. Azok az emberek, akiknél az északi falon van az óra, nem érzékelik annyira az idő múlását, lassabbnak érzik azt.

Az órák megfelelő elhelyezésével, karbantartásával energiákat mozgathatunk, azaz az időhöz való hozzáállásunk is változhat.

~¤~

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr91891727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása