HTML

Tudtad ?

Általam érdekesnek vélt események, történésék, évfordulók, több területet érintve.Úgy gondolom, lesz itt szó, tudományról, technikáról, egészségről, kultúráról, sportról, hobbiról, állatokról, érdekességekről stb...

Friss topikok

Linkblog

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

2009.09.28. 10:16 Myzus

Tudod e...


...hogy a világ legkisebb kutyája mindössze 10 centi magas? Bubu az Egyesült Államokban él, és két és fél centivel alacsonyabb mint a korábbi Guinness-rekorder csivava.

A Guinness-rekorder, 10 cm magas kutya táplálása valószínűleg nem jelent komoly gondot a tulajdonosának. A legnagyobb kihívást az jelentheti, hogy a gazdi megtalálja a kutyát a házban, mert mérete miatt szinte bárhova befér.

...hogy a világ legmagasabb kutyája  Gibson? Egy dán dog, ő 107 centivel tartja a világ legmagasabb kutyájának címét. A 107 centi is csak akkor igaz, ha négy lábon áll, mert ha Gibson két lábra áll és a gazdája vállára teszi a mellső lábait, akkor több mint 2 méter magasról nézhet le a világra - különösen a törpe kutyákra.

 

-*-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudod-e.blog.hu/api/trackback/id/tr271412284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása